4×4 Off Road Driving

Офроудът е изключително екстремен спорт. Представлява каране с джип през пресечени местности, горички, дерета, пясъци, речни корита и др. Колкото по-големи препятствия се преодоляват с автомобила, толкова преживяването е по-силно и приятно. Колкото си по-окалян, одрусан и изтощен след карането, толкова повече се кефиш.

Офроудът е единственият автомобилен спорт, който предлага висок адреналин за всички – както за професионалните шофьори и автопилоти, така и за любителите.

Офроудът е изключително атрактивен и за зрителите – фенове и приятели на екстремния автомобилен спорт.

Поддръжката на автомобила е много важна и необходима. Не само поддръжката, а въобще отношението към автомобила – той е твой партньор в трудните условия.


Офроуд е терминът за шофиране извън асфалтираните пътища, сред природата. Това е възможността да отидеш там, където другите дори не биха си и помислили, да стигнеш там, където никой не е стигал. Да можеш свободно да караш из планини, поляни, реки, да не се спираш пред нищо. По този начин се освобождаваш от мрачното ежедневие на града, сливаш се и ставаш едно с природата.. това кара кръвта ти да закипи и да се почувстваш истински жив..!

Офроудът е занимание за хора, които не са тесногръди и ограничени, които са отворени към всичко и са либерални и прогресивни. Офроуд е всичко, което те прави щастлив, защото хубавите неща рядко се засичат с обикновените и досадни ежедневни задължения.

 В офроуда можеш да съчетаеш всичко хубаво, с него можеш да усетиш скоростта, да се насладиш на природата и да забравиш за всичко останало докато даваш газ…

  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар